Termeni si conditii utilizare site

In interesul unei relatii bazata pe incredere si respect fata de clienti si armonie fata de mediul inconjurator, societatea SC Pingu Solutions Design se bazeaza in relatiile de colaborare pe o serie de termeni si conditii de utilizare a website-ului https://personalizariploiesti.ro

 CINE SUNTEM

Acest site este intretinut si administrat de societatea SC Pingu Solutions Design SRL – proprietarul site-ului .

DATE DE CONTACT

Societatea SC Pingu Solutions Design SRL. are sediul in Str. Barcanesti nr 133, si isi desfasoara activitatea de vanzare online.
Registrul Comertului J29/935/2013
CUI: RO31856578

SITE: https://personalizariploiesti.ro

TEL: 0799 247 405

CONDITII GENERALE

Accesarea, inregistrare si cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul https://personalizariploiesti.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului https://personalizariploiesti.ro – este proprietatea societatii SC Pingu Solutions Design SRL si/sau a furnizorilor/partenerilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris de la SC Pingu Solutions Design SRL a continutului se pedepseste conform legilor in vigoare.

1.1 Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa foloseasca imaginea portofelului gravat in scopul prezentarii produsului. In cazul in care Cumparatorul nu doreste ca portofelul gravat cu poza sa personala sa apara pe site sau in materialele promotionale, poate mentiona acest lucru pe pagina de Check Out, la finalizarea comenzii.

POLITICA PRETURILOR SI DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi pe site-ul https://personalizariploiesti.ro ii este permis oricarui client/cumparator. Societatea SC Pingu Solutions Design SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul anumitor clienti in functie de istoricul acestora.
Comenzile pot fi efectuate on-line, cu ajutorul facilităţilor oferite de site, telefonic sau prin email. Dupa plasarea comanzii veti fi contactat de un consultant de vanzari al Societatii SC Pingu Solutions Design SRL pentru confirmarea produselor comandate şi valoarea totală a comenzii. In cazul in care nu raspundeti la telefon sau pe whatsapp, ne rezervam dreptul de a nu va onora comanda si sa o anulam.
Toate preturile aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON). Acestea sunt actualizate zilnic si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altceva.
Avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari al SC Pingu Solutions Design SRL in momentul confirmarii comenzi.
SC Pingu Solutions Design SRL nu este obligata sa onoreze decât acele comenzi pe care le-a confirmat verbal sau în scris.
Documentul fiscal de plata este chitanta ramburs de la curier, chitanta care este emisa pe numele dvs. si pe care se specifica plata pentru societatea SC Pingu Solutions Design SRL. Conform Codului Fiscal bonul fiscal se emite doar pentru plata cash direct intre parti, nu si in cazul trimiterilor prin corespondenta cand o terta parte este implicata, respectiv firma de curierat care incaseaza banii.

ANULAREA COMENZILOR

Comenzile care nu sunt confirmate se pot anula, trimitand un mesaj pe nr de whatsapp cu aceasta cerere, sau sunand la unul dintre numerele noastre de telefon. Clientul poate cere oricând anularea sau modificarea unei comenzi, inainte ca aceasta sa fie confirmata. Dupa confirmare, aceasta se supune termenilor privind returnarea produselor.

1.1 In cazul in care poza dvs, nu corespunde cerintelor pentru gravare, ne rezervam dreptul sa anulam comanda.

1.2 In care in care nu raspundeti la telefon cand va sunam, si aveti portofel personalizat cu poza si text,  ne rezervam dreptul de a anula comanda

EXPEDITIE SI LIVRARE

Termenul de expediere al produselor: 2-4 zile lucratoare dupa finalizarea machetei.
Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei care face transportul. Noi ne asumam raspunderea pentru expeditii pana la preluarea acestora de catre firmele de expeditie. Orice reclamatie sau raspundere cu privire la expeditie va fi facuta firmei de expeditie.

NERIDICAREA COLETELOR

In cazul in care un client nu ridica coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decat cu plata in avans. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care coletul se intoarce la noi pentru ca adresa era gresita sau destinatarul nu si-a ridicat coletul. Obligatia clientului este de a trece adresa corecta in comanda, inclusiv judetul si de a ridica coletul expediat de catre noi. Returnarea sumei platite in avans se poate face la cererea expresa a clientului in scris, insa clientul este eligibil a primi suma ramasa dupa ce vom scadea cheltuielile legate de returnare a coletului (acestea fiind suportate de catre noi) si de eventualele comisioane. In cazul in care clientul nu ridica coletul din rea vointa, ne rezervam dreptul de a intreprinde actiuni de recuperare a debitului pe care acesta il are fata de noi.

. Ne rezervăm dreptul de a pune ban pe IP-ul clientilor care au facut comenzi online pe care le-au refuzat fără justificare.

Plasarea unei comenzi si refuzul nejustificat de a ridica comanda constituie infractiune conform articolului 215 din Codul Penal, iar vânzătorul îsi rezervă dreptul de a actiona în instantă cumpărătorul până la recuperarea prejudiciului creat.

Drepturile de returnare nu se acordă produselor speciale dacă acestea au fost fabricate sau modificate conform comenzilor specifice ale cumpărătorului.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC Pingu Solutions Design SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile si pretul produselor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, de asemenea isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment.

LIMITAREA RASPUNDERII

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe https://personalizariploiesti.ro  (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea societatii SC Pingu Solutions Design SRL acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Aceste informatii de pe site-ul https://personalizariploiesti.ro sunt publicate cu scop informativ.
Prin crearea si utilizarea contului, clientul /utilizatorul/ cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.
Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, clientul/utilizatorul/ cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului https://personalizariploiesti.ro
Ulterior crearii contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale termenilor si conditiilor site-ului https://personalizariploiesti.ro.

GARANTIA CALITATII

Produsele comercializate prin intermediul site-ului https://personalizariploiesti.ro sunt noi, sigilate si respecta cerintele de calitate ale legislatiei in vigoare. Certificarea acestora a fost efectuată de organismele abilitate romane/europene şi este menţionată pe etichetă. https://personalizariploiesti.ro nu poate fi tras la raspundere pentru chestiuni care tin de avizare, calitate, proprietati, aceste chestiuni pot fi imputabile firmelor producatoare sau a importatorilor oficiali daca produsele sunt importate. Copiile dupa avizele sau certificarile produselor se tin de catre fiecare producator sau importator in parte; va rugam sa va adresati producatorului sau importatorului pentru probleme legate de certificari.

FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

DISPOZIŢII FINALE

Orice altă problemă cauzată de produsele prezentate pe pe site-ul https://personalizariploiesti.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a acesteia de către utilizator.