Toate produsele noastre sunt livrate numai prin serviciul de curierat rapid.

Termenul de livrare pentru comenzile din magazinul online www.personalizariploiesti.ro variaza intre 2 si 4 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor si modalitatea de plata.

In momentul in care comanda a fost ridicata de curier, se va genera un nr de awb pe care ti-l vom trimite pe e-mail.

In ziua in care se efectueaza livrarea vei fi contactat de curier printr-un sms cu intervalul orar / sau vei fi sunat cand ajunge in locatia ta.

Daca vrei ca produsele comandate sa ajunga la tine sau la destinatia aleasa de tine in 24-48 ore, este nevoie ca plasarea comenzii sa se faca pana la ora 14:00. Comenzile vor fi livrate cu SameDay Curier.

Atentie:

– Comenzile receptionate in intervalul sambata-duminica se vor considera ca fiind primite in ziua de luni si se vor supune din acel moment regulii de mai sus;

– Comenzile receptionate in ziua de vineri, pana la ora 14:00, se vor livra luni.

– In cazul in care ati ales plata prin intermediul ordinului de plata, procesarea comenzii incepe in momentul in care ati trimis o copie a ordinului de plata, confirmarea platii din internet banking sau cand valoarea comenzii a intrat in contul SC Pingu Solutions Design SRL.

Costuri de livrare

Livrarea este gratuita pentru orice comanda cu valoarea peste 200 lei

Pentru comenzile personalizate, pretul transportului poate diferi in functie de cantitate sau greutate.

Pretul pentru livrare este de 20 lei. (in cazul in care nu exista sediu SameDay Curier in localitatea unde trebuie sa ajunga comanda, se va percepe 1 leu/km suplimentar pentru distanta parcursa)

cana alba personalizata alpaca just be cool - personalizari ploiesti